Nyree van der Laan

self-portrait

Schrijver

Als echte “taalnerd” speel ik graag met woorden. Of het nu artikelen voor de krant zijn, blogs, vacatureteksten, webteksten of bedrijfsprofielen, ik verplaats me graag in de opdrachtgever en de lezer om tot een aansprekende, vlotte tekst te komen. Ook vind ik het leuk om bestaande teksten te redigeren of herschrijven. Een paar goede aanpassingen kunnen een tekst echt opfrissen en nieuw leven inblazen.

Fotograaf

Fotografie, ook een echte passie. Het vastleggen van de juiste momenten, een blik, een lach, “a moment in time”. De liefde tussen twee mensen, nieuw leven, natuur. Maar ook bedrijfsreportages, foto’s bij krantenartikelen en productfotografie. Al deze dingen vereisen een andere aanpak. Ik vind het belangrijk de opdrachtgever beter te leren kennen om zo samen tot het gewenste resultaat te komen. Ook hier speelt inlevingsvermogen een grote rol.

Verhalenverteller

Omdat ik mijzelf zie als verteller, in woord en in beeld. Het vertellen van een goed verhaal is mijn doel. Wordt de lezer geraakt? Treft het beeld doel? Dan is mijn verhaal af.

Contact

Heb je een leuke opdracht of wil je meer informatie, stuur mij dan een bericht via mail@nyree.nl